775. gjuhë/a shqipe

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Të lutëm, më ndihmo me shpjegimin e një fjale të fjalorit të gjuhës shqipe, pasi nuk e kuptoj!Kjo fjalë nuk i përket fjalorit të gjuhës shqipe, është fjalë turke.

Kategoritë e temave

Shkolla dhe studimi
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave