758. pallat/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

153. pallat/i

Shembull fjalish

Shtëpia e vjetër përdhese u shemb dhe aty u ndërtua një pallat 6-katësh.

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave