704. njeri/person që dëgjon

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

628. njeri/person që dëgjon
703. njeri/person që dëgjon

Shembull fjalish

Nuk ka shembull fjalish.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave