69. mbaroj, mbaruar

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Ti e mbarove praktikimin e gjuhës së shenjave?Unë shkova në banjë, lava fytyrën, pastaj u nisa për në punë.Pushimet mbaruan dhe puna filloi në ritmin e saj.

Kategoritë e temave

Koha
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave