664. vetëtim/a, rrufe/ja, shkreptimë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

429. rrufe/ja, vetëtimë/a, shkrepëtimë/a

Shembull fjalish

Nuk ka shembull fjalish.

Kategoritë e temave

Dukuri natyrore dhe moti
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave