65. krevat/i, shtrat/i dopjo

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Në dhomën e gjumit, përballë ndodhet krevati, në të majtë ndodhet dollapi i rrobave dhe në të djathtë pasqyra.Unë e ndërrova krevatin e vjetër dopio me një të ri.

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave