649. lopë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë jetoj në fshat dhe kam 10 lopë, qumështin e marrë prej tyre e shes të gjithin.

Kategoritë e temave

Ushqime
Kafshë
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave