630. baba/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

200. baba/i

Shembull fjalish

Nuk ka shembull fjalish.

Kategoritë e temave

Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave