616. fshat/i, fshatar/e

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Sallata jeshile tek tregu fshatar kushton lirë.Unë jetoj në fshat dhe kam 10 lopë, qumështin e marrë prej tyre e shes të gjithin.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave