6. burrë/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

201. burrë/i

Shembull fjalish

Një burrë që më kaloi përballë, e përshëndeta gabimisht se, më ngjasoi me dikë tjetër.

Kategoritë e temave

Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave