597. picë/a, picier/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Pica ishte e ftohtë, unë preva gjysmën e saj e ngroha në mikrovalë dhe, më pas, e hëngra.Kamarieri e solli picën dhe pirunin, por harroi thikën.

Kategoritë e temave

Ushqime
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave