595. person/i, njeri/u

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Të gjithë personat pa dallim gjinie duhet të jenë të barabartë.Një marangoz, person që nuk dëgjon, e ka punuar këtë tavolinë kaq të bukur!Komuniteti i personave që nuk dëgjojnë u mblodhën për të festuar.

Kategoritë e temave

Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave