593. plak/u, plakë /a, gjysh/i, gjyshe/ja, i/e moshuar

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

223. plak/u, plakë/a, i/e moshuar

Shembull fjalish

Nuk ka shembull fjalish.

Kategoritë e temave

Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave