58. klasë/a, mësim/i, shkollë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë ty të kam njohur përpara në shkollë.Instituti i nxënësve që nuk dëgjojnë është hapur.Unë përfundova tetëvjeçaren.

Kategoritë e temave

Shkolla dhe studimi
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave