559. tualet/i, banjë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Më duhet të shkoj në banjë të laj duart.Llamba e banjës ishte djegur, unë shkova në dyqan dhe bleva një llambë të re. Tani banja ka ndriçim.Unë shkova në banjë, lava fytyrën, pastaj u nisa për në punë.

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave