557. pirun/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Kamarieri e solli picën dhe pirunin, por harroi thikën.Unë po kërkoja për pirunj, kontrollova në kanatin lart nuk kishte, sirtari poshte ishte plot me pirunj.

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave