551. shikim/i, shikoj

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë po bisedoja me shenja, u fikën dritat dhe nuk mund të shikoja. Ndeza dritën dhe vazhdova bisedën me shenja.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave