539. kërkim/i, i/e kërkuar, kërkoj

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

540. kërkim/i, i/e kërkuar, kërkoj

Shembull fjalish

Unë po kërkoj të gjej punë, por nuk po gjej dot.Ambienti i shkollës ishte i mbushur me mbeturina dhe unë po kërkoja të gjeja fshesën.Kërkova për dokumentin por e paskam humbur. A e ke ti dokumentin?

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave