496. dje

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Krahët i ndiej të lodhur, sepse dje leva tavanin.Ti ke fjetur shumë vonë mbrëmë?- se nga sytë dhe fytyra dukesh i lodhur.

Kategoritë e temave

Koha
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave