494. garë/a, garoj

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Hajde të bëjmë një garë ping-pongu bashkë!Në shtëpi, ndoqa në televizor garën e “Formula 1” e cila ishte shumë e fortë ku dhe fituesi fitoi me vështirësi në momentin e fundit.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
Sport
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave