49. i/e pjekur, pjek, i/e skuqur, skuq

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Peshku i pjekur është shumë i shijshëm.

Kategoritë e temave

Shenja të tjera të lidhura me ushqimet dhe pijet
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave