478. ti

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Pas një diskutimi të gjatë unë u binda se ti kishe të drejtë.Ti, a do të hash?Ti ke fjetur shumë vonë mbrëmë?- se nga sytë dhe fytyra dukesh i lodhur.Kërkova për dokumentin por e paskam humbur. A e ke ti dokumentin?Pse je ulur në bankën time?

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave