451. duhet

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Në korridor është errësirë sepse ka vetëm një llambë të zbehtë dhe po mendoj se duhet të vendos dy llamba që të ketë dritë.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave