410. televizor/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Në shtëpi, ndoqa në televizor garën e “Formula 1” e cila ishte shumë e fortë ku dhe fituesi fitoi me vështirësi në momentin e fundit.Unë pashë në televizor penalltinë që erdhi si rezultat i goditjes në këmbë të një lojtarit.Isha duke parë televizor, kur ndjeva një aromë, dhe atëherë u kujtova se kisha lënë diçka në sobë ndaj u ngrita dhe shkova të ndez aspiratorin.

Kategoritë e temave

Shtëpia
Teknologjia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave