4. Ballkan/i, ballkanas /i, ballkanik /e

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë kam dëshirë që të pushoj një javë dhe të udhëtoj nëpër Ballkan.

Kategoritë e temave

Kontinente dhe rajone
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave