394. ujë/i, pi ujë

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

393. ujë/i, mbush ujë

Shembull fjalish

Unë nuk kam pirë ujë dhe kam shumë etje.Çizmet të gjata rezistente ndaj ujit.

Kategoritë e temave

Pije
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave