391. sport/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Vazhdoni të merreni me sport!Çdo ditë unë lexoj artikujt e gazetës rreth sportit dhe politikës.

Kategoritë e temave

Sport
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave