383. zile/ja e derës për personat që nuk dëgjojnë

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

384. zile/ja e derës për personat që dëgjojnë

Shembull fjalish

Unë isha duke parë televizor, pashë sinjalin e ziles dhe u ngrita të hap derën.

Kategoritë e temave

Shtëpia
Teknologjia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave