370. dyqan/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Midis pallateve, në rrugicën në të majtë, ndodhet një dyqan ku ka ushqime të shumëllojshme dhe shumë të mira.Llamba e banjës ishte djegur, unë shkova në dyqan dhe bleva një llambë të re. Tani banja ka ndriçim.Unë shkova në dyqan, por ishte mbyllur.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave