36. gazetë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

372. gazetë/a

Shembull fjalish

Çdo ditë unë lexoj artikujt e gazetës rreth sportit dhe politikës.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave