317. punë/a, punoj

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

107. punë/a, punoj, punim/i, kam punuar

Shembull fjalish

Pushimet mbaruan dhe puna filloi në ritmin e saj.Unë po kërkoj të gjej punë, por nuk po gjej dot.Drejtori është çdo ditë paradite në punë.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave