306. makinë/a, ngas makinën

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Në të ardhmen unë dua të mësoj të ngas makinën.Makina që pashë aty, është e jotja?Unë frenova makinën dhe prita derisa një i moshuar të kalonte rrugën.

Kategoritë e temave

Automjetet
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave