298. hekur/i rrobash, hekurosje/a, i/e hekurosur, hekuros

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Rrobat në dollap ishin rrëmujë, ndaj unë i hekurosa të gjitha dhe e rregullova dollapin.

Kategoritë e temave

Shtëpia
Teknologjia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave