288. derë/a, hap derën

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Mami më tha të hap derën sepse ra zilja.Unë isha duke parë televizor, pashë sinjalin e ziles dhe u ngrita të hap derën.

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave