265. i/e moshuar, i/e vjetër

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Pasaportën e vjetër e zëvendësova me të renë.Shtëpia e vjetër përdhese u shemb dhe aty u ndërtua një pallat 6-katësh.Unë e ndërrova krevatin e vjetër dopio me një të ri.Unë frenova makinën dhe prita derisa një i moshuar të kalonte rrugën.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave