261. qumësht/i, mjel lopë/dhia/dele

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

213. qumësht/i, mjel lopë/dhia/dele

Shembull fjalish

Unë jetoj në fshat dhe kam 10 lopë, qumështin e marrë prej tyre e shes të gjithin.Në mëngjes unë pi një gotë me qumësht.

Kategoritë e temave

Bulmet
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave