26. etje/a, i/e etur

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë nuk kam pirë ujë dhe kam shumë etje.

Kategoritë e temave

Shenja të tjera të lidhura me ushqimet dhe pijet
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave