258. çantë/a shpine

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

385. çantë/a shpine

Shembull fjalish

Nuk ka shembull fjalish.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
Shkolla dhe studimi
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave