255. autobus/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Hajde, nxito, se jemi vonë dhe ky është autobuzi i fundit.

Kategoritë e temave

Automjetet
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave