240. ushqim/i, ha

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë do të shkoj të blej ushqime.Midis pallateve, në rrugicën në të majtë, ndodhet një dyqan ku ka ushqime të shumëllojshme dhe shumë të mira.Peshku i pjekur është shumë i shijshëm.

Kategoritë e temave

Shenja të tjera të lidhura me ushqimet dhe pijet
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave