236. Poloni/a, polak/u/e

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Vajza u rrit në Poloni dhe më pas u zhvendos të jetojë në Spanjë.

Kategoritë e temave

Shtete
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave