233. doktor/i, doktoreshë/a, mjek/u, mjek/ja

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë kam shumë dhimbje veshi dhe duhet të shkoj te doktori të vizitohem.

Kategoritë e temave

Profesionet
Shëndeti dhe trupi i njeriut
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave