229. trajnim/i, i/e trajnuar, trajnoj

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

842. trajnim/i, i/e trajnuar, trajnoj

Shembull fjalish

Trajnimi i pjesëmarrësve në kursin e gjuhës së shenjave zgjati një orë.Duhet të mendojmë për një edukim sa më të mirë të fëmijëve në të ardhmen.

Kategoritë e temave

Shkolla dhe studimi
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave