227. sheqer/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë preva një fetë bukë e leva me gjalpë, hodha sheqer dhe pastaj e hëngra.

Kategoritë e temave

Ushqime
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave