222. Suedi/a, suedez/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë mbarova udhëtimin nëpër Europë dhe u ktheva në shtëpinë time në Suedi.

Kategoritë e temave

Shtete
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave