202. moshë/a, sa vjeç jeni?

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë mendoja se ishte moshë e vogël por isha gabuar sepse ishte më e madhe sesa dukej.

Kategoritë e temave

Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave