197. futboll/i, lojë, ndeshje

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

716. futboll/i (lojë, ndeshje), futbollist/i

Shembull fjalish

Ndeshja e futbollit ishte e fortë dhe e lodhshme.

Kategoritë e temave

Sport
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave