19. dua, dëshirë/a, dëshiroj

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Në të ardhmen unë dua të mësoj të ngas makinën.Ti, a do të hash?Unë kam dëshirë që të pushoj një javë dhe të udhëtoj nëpër Ballkan.Dëshiron të të bëj një kafe?

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave