189. letër higjenike

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Në banjën e shtëpisë kishte mbaruar letra higjenike, do të shkoj ta blej në dyqan dhe shkova.

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave