186. vezë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Isha duke biseduar gjatë, kur u kujtova që kisha vënë vezën për të zierë dhe nxitova ta heq nga zjarri.

Kategoritë e temave

Ushqime
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave